05522545836

Sibaş işçilerine gıda dayanışması

Sibaş işçilerine gıda dayanışması

İşçi Dayanışma Derneği ve Dayanışma Kooperatifi birlikteliğiyle hazırlanan Gıda Dayanışma Paketleri, Sibaş Gıda işçilerine teslim edildi.

İşçi Dayanışma Derneği ve dayanışma Kooperatifi, sendikalı oldukları için işten atılan ve 69 gündür direnişte olan Sibaş işçilerine Gıda Dayanışma Paketlerini ulaştırdı.

Aydın’ın Söke ilçesinde kurulu Sibaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’de, Tek Gıda-İş Sendikasına üye oldukları için işten çıkartılan Sibaş işçilerinin direnişi sürüyor. 28 Aralık’tan bu yana fabrika önünden ayrılmayan işçilerin direnişi bugün 69’ucu gününe girerken, işçilere destekler ise devam ediyor. Birleşik Haziran Hareketi Aydın, Söke ve Kuşadası Meclisleri, direnişteki Sibaş işçilerini ziyaret etti. İşçi Dayanışma Derneği ve Dayanışma Kooperatifi ise direnişteki Sibaş Gıda işçilerine gıda yardımında bulundu.

Aydın Haziran Meclisleri’nin ziyareti sırasında, İşçi Dayanışma Derneği ve Dayanışma Kooperatifi birlikteliğiyle hazırlanan Gıda Dayanışma Paketleri Sibaş Gıda işçilerine teslim edildi.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.